سه پیشنهاد جلسه اضطراری شورای سنجش و پذیرش دانشجو به شورای عالی انقلاب فرهنگی جزییات و ساعت طرح ترافیک از ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ روش‌های پرداخت زکات فطره اعلام شد ممنوعیت تردد کلیه وسایل نقلیه از مرزن آباد به سمت تهران از دقایقی قبل آغاز ثبت نام میهمانی و انتقال دانشجویان از ۱۵ فروردین صدور حکم سنگین برای ۹ متهم فساد در شورای شهر سردشت تدوین اساسنامه مدارس مجازی/ برنامه وزارت آموزش و پرورش در حوزه هوش مصنوعی ورود سامانه بارشی از شمال غرب و غرب کشور امروز و فردا چطور با ChatGPT عکس‌هایمان را به سبک انیمیشن‌های استودیو «جیبلی» درآوریم؟ ۵۰۵ جانباخته و ۱۲ هزار مجروح در ابتدای طرح نوروزی در کشور سازمان نظام پرستاری: کمبود ۱۰۰ هزار پرستار در بیمارستان‌های کشور مرکز مدیریت راه‌های کشور: تردد ۲۱.۶ میلیون خودرو در موج اول سفر‌های نوروزی برخورد قضایی با عوامل انتشار کلیپ خارج از شئون از یک کنسرت تشریح وضعیت ترافیکی جاده‌ها و محور‌های مسدود در روز جمعه ۸ فروردین هواشناسی ایران امروز ۱۴۰۴/۱/۸؛ بارندگی و وزش باد در ۱۱ استان

هواشناسی ایران ۲۴ شهریور ۹۹| پیش بینی باران ۴ روزه در برخی استان‌ها

سازمان هواشناسی با پیش بینی باران و وزش باد شدید ۴ روزه در برخی استان‌ها از کاهش محسوس دما در استان‌های شمالی و اردبیل از اواخر هفته خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۸ - ۲۴ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 14
کد خبر: ۵۸۸۹۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ بر اساس نقشه‌های همدیدی و آینده‌نگری سازمان هواشناسی امروز در شمال آذربایجان غربی، ارتفاعات البرز مرکزی در استان‌های مازندران، قزوین، البرز و تهران و برخی مناطق زاگرس مرکزی رگبار پراکنده، رعدوبرق و وزش باد موقتی پیش بینی شده است.

 

فردا همین شرایط در مازندران، گیلان، شمال آذربایجان شرقی، اردبیل، ارتفاعات البرز مرکزی در استان‌های قزوین، البرز و تهران پیش بینی می‌شود. روز‌های چهارشنبه و پنجشنبه با نفوذ هوای خنک در استان‌های گیلان، مازندران و اردبیل بارش باران و وزش باد همراه با کاهش نسبی دما پیش بینی شده است.

 

بر اساس اعلام سازمان هواشناسی در همین مدت دریای خزر مواج بوده و در ارتفاعات البرز مرکزی و برخی مناطق شمال غرب و زاگرس مرکزی نیز رگبار پراکنده همراه با رعدوبرق و وزش باد شدید موقتی پیش بینی می‌شود.

 

همچنین از امروز تا اواخر هفته در برخی مناطق شمال شرق، شرق و جنوب شرق کشور نیز وزش باد شدید پیش بینی می‌شود.
منبع: تسنیم

ارسال نظر